- نویسنده : محسن
- بازدید : 265 مشاهده
سلیقه امروزی سعی در بهبود دیوارهای ساده و خالی دارد اما در فرآیند طراحی دیوار می توانید با دیوارهای یک خانه خاص جلوه خاصی به خانه خود بدهید. استفاده از بافت می تواند به پنهان کردن عیوب معماری و پوشاندن عیوب سقف و دیوارها کمک کند. درباره این فرآیند در خبرنامه آنلاین بنوان اطلاعات بیشتری کسب کنید.
تکسچر دیوار چیست؟
بافت دیوار به معنای استفاده از سطوح و بافت های مختلف روی دیوار است. این فرآیند را می توان با استفاده از مواد مختلفی مانند رنگ، مصالح ساختمانی یا سنگ، خمیر کاغذ و تکنیک های خاصی مانند لایه برداری رنگ انجام داد.
استفاده از تکسچر چه مزایایی دارد؟
پرهیز از تکرار و یکنواختی: شکل دیوار به دیوار شخصیت و جذابیت بیشتری می بخشد و از تکرار الگوهای جالب جلوگیری می کند. ظاهری سرزنده و جذاب به فضای داخلی می بخشد.
پنهان کردن عیوب: اگر دیوار دارای ایراداتی مانند خراش، سوراخ و ترک های کوچک است، استفاده از بافت دیوار می تواند این عیوب را پنهان کرده و سطح را یکدست کند. و زیبا. افزایش مقاومت سازه: استفاده از عناصر سازه ای مختلف در سازه دیوار، مقاومت سازه ای دیوار را افزایش می دهد. مصالحی مانند گچ، سیمان، خمیر و رنگ های مخصوص به افزایش استحکام و دوام دیوار کمک می کند. باعث می شود دیوار زنده و جذاب به نظر برسد.
استفاده از بافت روی دیوارها حس گرما و صمیمیت را به فضا می بخشد. برخی از بافتها مانند چوب، سنگ یا بافتهای مشابه، حس طبیعی و راحتی بیشتری به این ناحیه میدهند. این حس صمیمیت و شیرینی را در داخل خانه ایجاد می کند و می تواند به افزایش راحتی و آرامش در محیط کمک کند. با انتخاب بافت مناسب می توانید از الگوها، نقش ها یا طرح های خاص روی دیوارها استفاده کنید و جلوه ای منحصر به فرد به فضای داخلی خود ببخشید. با ایجاد یک سطح دیوار متضاد، می توانید به یک منطقه عمق، حجم و حس فضا اضافه کنید و آن را جذاب تر کنید.
در نهایت، حساسیت دیوار می تواند به دکوراسیون داخلی کمک کند. بدن و نگرش شخصیت خود را پیدا کنید. با انتخاب بافت هایی که دوست دارید، می توانید روی فضایی که دوست دارید تمرکز کنید، سبک خاصی را انتخاب کنید یا یک تم و طرح خاص در فضای داخلی خانه خود ایجاد کنید.
https://bonvan.ir/%d8%b3%d8%a7%d8%af%d9%87%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d8%b1%d9%88%d8%b4-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%a8%d8%b2%d8%b1%da%af%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d8%aa%d8%ad%d9%88%d9%84-%d8%af%d8%b1/